Finansiering

Finlow VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede.

Finansiering

Finansier dine badeværelsesdrømme med et energi- og boliglån fra Resurs Bank

Finlow VVS A/S tilbyder finansiering af dine energiforbedringer eller badeværelsesdrømme i samarbejde med Resurs Bank. Du kan låne op til 75.000 kr. helt rentefrit i op til 5 år. Er dine drømme større kan du låne op til 350.000 kr. til 3,66% med en løbetid på op til 15 år.

Hvad kan du låne til?
Dine drømme sætter begrænsningerne. Ny gaskedel eller fjernvarmeanlæg for optimal varmekomfort, varmepumpe installation eller energiforbedring af din bolig, eller forskønnelse af badeværelset – du bestemmer med et bolig- og energilån fra Resurs Bank.

Ved finansiering igennem Resurs Bank, skal der foretages en kreditværdighedsbedømmelse. Dette bliver gjort automatisk når du ansøger om lån.

Kreditværdighedsbedømmelse finder sted for at sikre at den enkelte kunde har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb og dermed undgår kunde har mulighed for at tilbagebetale det låne beløb og dermed undgår at blive overgældssat.

Som et led i denne bedømmelse, indhentes en lang række oplysninger. Dette bliver gjort igennem en digital løsning, hvor oplysningerne trækkes direkte fra din bankforbindelse – forudsat det fornødne samtykke fra dig som kunde.

Dine fordele:

  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Ingen tinglysnings­omkostninger
  • 1-15 års løbetid
  • Du behøver ikke have friværdi i din bolig
  • Du kan indfri lånet uden meromkostninger

Kassekredit:

Finansieringen fra Resurs Bank fungerer som en kassekredit. Kassekreditten får man direkte hos installatøren. Dette betyder at man kan blive godkendt til at låne 75.000 kr. rentefrit, men kun gøre brug af de 50.000 kr. Man betaler altså i sidste ende kun for det man har brug for.

Ansøgningslink:

Du modtager et ansøgningslink fra os – Finlow VVS A/S. Via linket kan du beregne kreditbeløbet og løbetiden på din kassekredit. Herefter bliver du bedt om at give samtykke til e-skat og kreditstatus. Der vil automatisk blive fremsendt en SMS eller e-mail, hvori du skal give samtykke via dit nemID.

Godkendelse:

Herefter får du besked om din ansøgning er blevet godkendt eller afvist. Det kan ske at din ansøgning er blevet sendt videre til manuel behandling, grundet manglende oplysninger eller billede ID. Dette kan betyde at svartiden på ansøgningen, bliver en smule forlænget.

Personfølsomme oplysninger:

Når sagen er blevet godkendt, vil du blive kontaktet af os – Finlow VVS A/S. Vi vil i fællesskab færdiggøre processen, da dette kræver indtastning af dit CPR-nr. i Resurs Banks Merchant Portal. Vi gemmer ikke dine personfølsomme oplysninger, og disse forsvinder straks efter indtastning.

Endelig signering:

Vi fremsender herefter et link til endelig signering med nemID til enten e-mail eller SMS. Dette link er kun aktivt i 30 minutter og skal derfor signeres med det samme. Aftalen er herefter underskrevet.

Afregning:

Kreditaftalen er hermed underskrevet og afregningen vil foregå direkte mellem Resurs Bank og Finlow VVS A/S. Der bliver fremsendt en faktura direkte til dig, da denne skal bruges til eventuelle tilskud og håndværkerfradrag.

For mere information om lånebetingelser, kontakt Resurs Bank på tlf. nr. 39 13 16 00

Du kan beregne og ansøge om lån via link her.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi har over 1500 anbefalinger på håndværker.dk og vi er blevet kåret til “hovedstadens bedst anbefalede VVS’er”

Finlow VVS A/S’ Badeværelsesberegner har til formål at gøre tilbudsprocessen nem og overskuelig. De fagtekniske termer er sparet væk, da vi har lagt vægt på at gøre det så simpelt og nemt som muligt for dig at påbegynde processen og gøre dine badeværelses drømme til virkelighed.

Med badeværelsesberegneren får du lynhurtigt en ide om hvilket prisleje dit nye badeværelse befinder sig under. Forløbet er simpelt; Du modtager et uforpligtende prisoverslag fra badeværelsesberegneren, vi besigtiger på din adresse og efterfølgende modtager du et endeligt tilbud på dit nye badeværelse.

Hele forløbet er uforpligtende, du accepterer dog ved brug af badeværelsesberegneren, at vi kontakter dig vedrørende din udførte beregning. Et besøg på din adresse er også der hvor du har mulighed for at specificere dine ønsker til dit nye badeværelse. Så er du til det simple eller ønsker du et helt unikt badeværelse, så kan vi hjælpe dig.
Vores 54 år i branchen taler for sig selv.